onsdag 8. september 2010

Grove pannekaker med havregryn


Grove Pannekaker
med havregryn

4 egg
1 liter lettmelk
3 dl sammalt hvete grov
1 dl havregryn
3 dl hvetemel
1/2 ts salt
1 ss rapsolje

Bland sammen det tørre
Pisk opp egg med melk og salt
Tilsett vesken gradvis i melblandingen
under omrøring

La røren svelle i 30 min


Vi syns disse er gode, sunne og crunchy
og man blir faktisk mett av dem!




5 kommentarer:

  1. Takk for godt tips! Na kan kanskje tom. jeg bli glad i pannekaker... er nemlig av den sjeldne sorten som aldri har likt "panniser". Her i huset er det allikvel fast frokost-kost nar sonnen har overnattingsgjester. Skal jammen prove denne varianten!

    SvarSlett
  2. I går kveld kjøpte jeg blåbærsyltetøy på Ikea,i helgen skal denne oppskriften testes ut :)

    SvarSlett
  3. Oj - med blåbærsyltetøy hørtes dette godt ut:)
    Jeg prøver meg på ulike varianter av bakst med grovt mel - min mann forkaster og forkaster.....
    men jeg har ikke prøvd pannekaker:)Og det skal jeg gjøre noe med!

    SvarSlett
  4. Vi hadde pannekaker å gårkveld. Ekstra tykke med hele blåbær i, det var utrolig godt. Neste gang skal jeg teste ut disse. Jeg sier deg en ting, blir jeg tykk og feit er det din feil, iallefall litt ;))

    Det ligger et sovebilde rett under de andre på bloggen min. Far, sønn og hund som har gått ned for telling samtidig *knegg*

    SvarSlett
  5. Elsker å gå innomm her og lese nye opskrifter. Er så dårlig på kjøkkenet, men her får jeg mye inspirasjon! God helg, Klem fra meg.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...