lørdag 1. januar 2011

Dronning Maud pudding



Dronning Maud Pudding
4 porsjoner

3 egg
20 g sukker
5 plater gelatin
3 dl fløte
Revet kokesjokolade

Pisk til eggedosis
Bløt og smelt gelatin
etter anvisning på pakken
- helles i eggedosisen

Fløte piskes til krem
og blandes i eggedosisen

Legges så lagvis i skål/glass
(lekkert som porsjoner i store vinglass!)
med revet sjokolade mellom lagene
 Jeg brukte mer sukker enn oppskriften sier
da jeg liker den litt søtere...



Ønsker deg et riktig  
Godt Nyttår
og alt godt for det nye året!

5 kommentarer:

  1. Ønskeer et godt og fint nytt år til deg og dine også....

    SvarSlett
  2. Nam nam!!Ikke overaskende en av mine favoritter;)Godt nyttår:)

    SvarSlett
  3. Nam nam nam! Den likner på den desserten vi pleier å ha på julaften.

    Godt nyttår!

    Klem fra Hanne

    SvarSlett
  4. Ja,ja dette var vel ikke den beste starten pa det nye aret - juleinntaket tatt i betraktning...) Allikevel takk for tipset! Ma jo komme dager etter disse hvor vi kan unne oss noen go'biter... som neste helg, kanskje ;-)

    hehehe...

    SvarSlett
  5. Den så veldig deilig ut. Ønsker deg og dine et fantastisk godt nytt år, og gleder meg til å følge bloggen din videre i 2011. Klemmer fra Elin

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...