lørdag 1. januar 2011

Dronning Maud pudding



Dronning Maud Pudding
4 porsjoner

3 egg
100 g sukker
5 plater gelatin
3 dl fløte
Revet kokesjokolade eller melkesjokolade

Pisk til eggedosis
Bløt og smelt gelatin
etter anvisning på pakken
- helles i eggedosisen

Fløte piskes til krem
og blandes i eggedosisen

Legges så lagvis i skål/glass
(lekkert som porsjoner i store vinglass!)
med revet sjokolade mellom lagene
(så mye du selv ønsker)



Ønsker deg et riktig  
Godt Nyttår
og alt godt for det nye året!

5 kommentarer:

  1. Ønskeer et godt og fint nytt år til deg og dine også....

    SvarSlett
  2. Nam nam!!Ikke overaskende en av mine favoritter;)Godt nyttår:)

    SvarSlett
  3. Nam nam nam! Den likner på den desserten vi pleier å ha på julaften.

    Godt nyttår!

    Klem fra Hanne

    SvarSlett
  4. Ja,ja dette var vel ikke den beste starten pa det nye aret - juleinntaket tatt i betraktning...) Allikevel takk for tipset! Ma jo komme dager etter disse hvor vi kan unne oss noen go'biter... som neste helg, kanskje ;-)

    hehehe...

    SvarSlett
  5. Den så veldig deilig ut. Ønsker deg og dine et fantastisk godt nytt år, og gleder meg til å følge bloggen din videre i 2011. Klemmer fra Elin

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...