onsdag 16. november 2011

Daimkake



Daimkake 



Marengs
2 eggehviter
2 dl sukker

Krem
2 eggeplommer
1 dl sukker
3dl kremfløte
2 doble Daim (ca 120 gr)

150 grader i ca 1,5t
Midterste rille
Rund form 22-24 cm

*

Pisk stiv marengs av
eggehviter og sukker

Hell massen i en godt smurt
bakepapirkledd form og stek kaken
midt i ovnen på 150 grader i ca 1,5 time

Avkjøl kaken på rist

Pisk eggedosis
av eggeplommer og sukker

Visp kremfløten til krem og
bland den i eggedosisen med lett hånd

Grovhakk sjokoladen og ha den i røren
Hold igjen noe til pynt!

Hell kremblandingen over
den avkjølte kaken

Pynt med grovhakket Daim
Kaken må stå minst 2 t i fryseren


Hvis kaken skal stå lenge i fryseren 
bør den tas ut ca en 20min før den skal serveres


Velbekomme!

3 kommentarer:

  1. MMMmmmmmnnnn....!! så flott den ser ut...

    SvarSlett
  2. å hjelp..skal du aldri slutte med denn fristingen din..jeg som er så fysen om dagne..))

    SvarSlett
  3. Ah, du har så mange fristende kakeoppskrifter!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...