tirsdag 3. januar 2012

Eggsalat




6 hardkokte egg i biter
blandes med en pose majones!

Voila! 

Tilsette krydder og evnt purreløk kan man jo gjøre etterpå hvis man lyster


8 kommentarer:

  1. Tusen takk for supert tips, såååå enkelt !
    Det må lages til en lunsj, og det kanskje alt imorgen ;)

    Ciao og buon anno (godt nyttår)

    SvarSlett
  2. PS, for en nyyyydelig ny "header" bildet du har laget - herlige farger !!

    SvarSlett
  3. Det enkle er ofte det beste.....

    SvarSlett
  4. Nams.. du er så flink til å tipse om sånne godbiter. Oppskriften er herved lagret og skal på en litt annen tid av døgnet. ;)
    ... men nå ble jeg jammen fysen... hehe..

    SvarSlett
  5. HERLIG header!
    Godt nytt år til deg og dine.

    Klem

    SvarSlett
  6. Jo det er kanskje igrunnen gjengangere i mammabloggawardsen! Får håpe noen gjør noe med det iår da, hehe!
    Hyggelig å gi oppmerksomhet til fine "ukjente" blogger!:)

    Håper du får en fin dag. Jeg endte opp med en hjemmedag med oppkast-barn:(
    klem

    SvarSlett
  7. herlig.. og blander man litt reker i blir det ekstra deilig...

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...