fredag 6. april 2012

Appelsinkake





Appelsinkake

4 egg
1,5 dl sukker
piskes til eggedosis
Tilsett:
Saften av en halv appelsin
Revet skall av en halv appelsin

1,5 dl mel
(jeg bruker Toro glutenfri fin Kakemix)
1 dl potetmel
2 ts bakepulver 
Dette blandes forsiktig inn i eggedosisen
 med en slikkepott...
Stek kaken i en rundform
på 150 grader i ca 40 minutter
på nederste rille i ovnen
(over og under varme)

Avkjøles før den deles i to eller tre lag
og pyntes med appelsin-ostekrem




Appelsin-ostekrem

1 boks Philadelfiaost

(romtemperert)
(eller to bokser med kremost Naturell)
1 ts vaniljesukker
150 gr melis
Saften av en halv appelsin
Revet skall av en halv appelsin
= Piskes til ostekrem


Perfekt til påskekaffen!

Den orginale oppskriften finner du her =]



6 kommentarer:

  1. Yum!! Så ikke dumt ut det nei.

    GOOOD PÅSKE!

    klem, Lise

    SvarSlett
  2. Lagde denne på søndag, og nå har vi spist rester i 4 dager. Men nå er det slutt. Ei deilig kake! Takk for oppskrift. Tipper den blir en fast påskekake heretter. :-)

    SvarSlett
  3. Lagde denne på søndag, og nå har vi spist rester i 4 dager. Men nå er det slutt. Ei deilig kake! Takk for oppskrift. Tipper den blir en fast påskekake heretter. :-)

    SvarSlett
  4. Lagde denne på søndag, og nå har vi spist rester i 4 dager. Men nå er det slutt. Ei deilig kake! Takk for oppskrift. Tipper den blir en fast påskekake heretter. :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...