tirsdag 11. desember 2012

Cranberry Sauce



Cranberry Sauce

340 gr ferske Cranberries (Tranebær)
200 gr Sukker
3 ss Cherry Brandy
75 ml  vann
Sitronsaft

Ha alle ingrediensene i en kasserolle

Kokes opp under omrøring (her er tresleiv å foretrekke)
Dette tar ca 10 minutter
Bare la den være litt flytende for når
bærene ‘popper’ tar de til seg enda mer væske

Smak til ; Er sausen for søt tilsetter du bare litt mer sitronsaft

Du kan lage sausen en uke i forveien og ha den i kjøleskapet
Eller 1 mnd i fryseren

Men den vil bli som syltetøy/gele når den er avkjølt
så da må den piskes opp med en gaffel før servering

Jeg brukte Nigella sin oppskrift og lånte bilde fra nett
da jeg helt glemte å ta bilde av min saus… 
-I will do next time-




Dette innlegget er flyttet over fra forrige blogg
Derfor ble dessverre ikke kommentarene med


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...