Brownies
200 gr smør smeltes på svak varme og has over i en bakebolle
Tilsett 3 dl sukker og bland godt
Tilsett så resten:
2 egg
3 dl mel (jeg bruker glutenfritt mel)
4 ss kakao
2 ts vaniljesukker
3 dl ristede valnøtter (hakkes i biter)
Her bruker jeg både valnøtter, pistasjnøtter, og sjokolade. Alt etter hva jeg har i skapet
Her bruker jeg både valnøtter, pistasjnøtter, og sjokolade. Alt etter hva jeg har i skapet
= Alt blandes godt sammen med en håndvisp/slikkepott
Kle en liten langpanne med bakepapir og fordel røren oppi
Stekes nederst i ovnen på 225 grader i 10 minutter
Oppskriften har jeg fått fra mamma, men jeg har doblet den
så nå blir det perfekte Brownies til min minste langpanne
(som jeg har kjøpt på Rema)
Du kan halvere oppskriften (slik den opprinnelig var)
og steke kaken i en rundform (22cm), samme steketid og temperatur
Nydelig varm, da den smelter på tungen
Men like god kjøleskapskald syns jeg =)
Får du uventet besøk står denne kaken på bordet ila tyve minutter!
Oppskriften har jeg fått fra mamma, men jeg har doblet den
så nå blir det perfekte Brownies til min minste langpanne
(som jeg har kjøpt på Rema)
Du kan halvere oppskriften (slik den opprinnelig var)
og steke kaken i en rundform (22cm), samme steketid og temperatur
Nydelig varm, da den smelter på tungen
Men like god kjøleskapskald syns jeg =)
Får du uventet besøk står denne kaken på bordet ila tyve minutter!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥