torsdag 4. februar 2016

Oreorull



O r e o r u l l

3 egg
1,5 dl sukker
2 dl mel
Jeg bruker glutenfritt mel
3 ss kakao
1 ts bakepulver

Oreokrem:
4 dl kremfløte
1 pakke oreokjeks


Jeg brukte nok både litt mer fløte og kjeks


Jeg bruker glutenfrie Oreokjeks og de fra
Lovemore er best! (jeg kjøper dem på Kiwi)


 
Pisk egg og sukker til eggedosis
Bland de tørre ingrediensene (mel, kakao og bakepulver)
og vend dem forsiktig inn med en slikkepott 

Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og
stek kaken midt i ovnen på 220c i ca 7 minutter

Når kaken er ferdig legger du den på hodet ned
på et nytt bakepapir strødd med sukker
La langpannen ligge over kaken til den er helt avkjølt
(slik at den blir liggende mellom to ark med bakepapir og langpannen på toppen)

Når kakebunnen er avkjølt
kan du evnt vurdere å dynke den litt forsiktig
om du ønsker saftigere bunn med mer smak


Pisk fløten til myk krem
Knus Oreokjeks (spar kjeks til pynting)

Fordel 2/3 kremen utover den avkjølte kakebunnen
Strø over knuste oreokjeks

Blander du kjeksen direkte i kremen
blir kremen brun og lite delikat syns jeg


Rull så sammen rullekaken fra langsiden
La skjøtene ligge ned for da holder kaken seg bedre sammen

Jeg avkjøler kaken slik i kjøleskapet
slik at den får satt seg litt før jeg pynter hele kaken med krem og oreokjeks



2 kommentarer:

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...