lørdag 18. februar 2017

Verdens beste glutenfrie pizza


Lørdagspizzaen her i huset er en glutenfri pizza
med knasende god pizzabunn
Som i grunn smaker som en helt vanlig pizzabunn

Bare litt bedre!





Lørdagspizza


1 pakke Semper Mix
1/2 pk tørrgjær
5 dl lunkent vann
1 ts salt
2 ss olivenolje
½ ts bakepulver

Rør ut gjær i lunkent vann
Tilsett så alle ingrediensene

Alt blandes godt sammen i kjøkkenmaskinen

La deigen heve i ca 10 minutter på lunt sted

Bre deigen utover bakepapirkledd bakeplate med en slikkepott
Jeg er veldig glad i knasende sprø pizzaskorpe så jeg dytter deigen
opp langs alle kantene i langpannen


Legg så på alle ønskede ingredienser

Stek pizzaen nederst i ovnen på pizzafunksjon (undervarme + vifte)
225c i ca 15-20 minutter (til bunnen er sprø og god)

Jeg syns det er godt med et dryss av frisk Ruccola over pizzaen
Men spiser aller helst en god salat til.....

Lørdagsklem

Denne oppskriften gir en stor pizza med masse bunn
Eller to store litt tynnere pizzaer 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...