lørdag 18. februar 2017

Lørdagspizza


Lørdagspizzaen her i huset er en glutenfri pizza
med knasende god pizzabunn
Som i grunn smaker som en helt vanlig pizzabunn






Lørdagspizza


400 gram mel (jeg brukte Semper Mix)
1/2 pk tørrgjør
4 dl lunkent vann
1 ts salt
2 ss olivenolje
2 ts sukker (skal visstnok hjelpe på hevingen)
½ ts bakepulver

Rør ut gjær i lunkent vann
Tilsett så alle ingrediensene

Alt blandes godt sammen i kjøkkenmaskinen

La deigen heve i ca 10 minutter på lunt sted

Smør litt olivenolje utover et bakepapir og rull ut pizzadeigen der
Jeg er veldig glad i knasende sprø pizzaskorpe så jeg dytter deigen
opp langs alle kantene i langpannen


Legg så på alle ønskede ingredienser

Stek pizzaen nederst i ovnen på pizzafunksjon (undervarme + vifte)
225c i ca 15-20 minutter (til bunnen er sprø og god)

Jeg syns det er godt med et dryss av frisk Ruccola over pizzaen
Men spiser aller helst en god salat til.....

Lørdagsklem


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...