lørdag 28. mars 2015

Bacondadler | Baconwrapped dates


Min gode venninne tipset meg om dette i går
så jeg bestemte meg for å lage dem til tapasen

Bacondadler


Litt skeptisk, da jeg ikke liker dadler
Men dette var overraskende godt
og skal definitvt lages flere ganger! 


Alt du trenger er stenfrie dadler, bacon og tannpirkere

En skive bacon klippes i to
Bruker kun halve skiven pr daddel

Snurr baconet rundt daddelen og fest med tannpirker

Legg de så på en stekeplate med bakepapir

Inn i ovnen på 200c i ca 15 min
Du ser når baconet er ferdigstekt =)

Mmmm....


4 kommentarer:

  1. Bacondadler er skikkelig digg altså....

    SvarSlett
  2. Mmmm nam nam. dette er godt.
    Dadler var noe jeg heller ikke likte før, husker at faren min alltid skulle ha dette til jul, dadler og fiken og jeg syntes det smakte helt grusomt. Nå derimot, voksen og sånn som man har blitt, så er det helt ok :) haha :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Mmm... ja det blir nok ikke lenge til jeg lager dette igjen =) =)

      Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...