torsdag 18. juli 2013

Glutenfri rømmegrøt


Glutenfri
Rømmegrøt

4 porsjoner

2 dl Glutenfritt mel
3 dl Seterrømme
6 dl Helmelk
2 ts Sukker
½ ts Salt


La rømmen koke forsiktig opp på svak varme
Tilsett siktet mel og la grøten småkoke litt mens du sper på med lunken melk
Kok opp og
smak til med salt og sukker 

Server med sukker, kanel og smørøye

Nydelig!
Og ekstra godt til spekemat....







4 kommentarer:

  1. Kjekt at det er mer og mer glutenfrie alternativer for de som trenger det :)
    Jeg elsker rømmegrøt, en gang i året... vi pleier å få det på jobben på St. Hans aften, det er sååå godt og med spekemat til, en skikkelig højdare!!!

    Kos deg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det gjør seg virkelig med spekemat til! =)

      Slett
  2. Å nam. Rømmegrøt er bare såå godt!! (hvis man ikke spiser for mye da.. hehe)
    Men det skal vi jommen meg ha i helgen. :)
    Håper du har fine sommer dager. Vi har kost oss med tre uker ferie, og nå skal vi nyte sommernorge. Herlig.

    Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Håper på mange flere sommerdager!
      Når det er så grått og trist som nå får en fort
      en følelse av at sommeren er over...

      Klemmmm

      Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...