Lørdagspizzaen her i huset er en glutenfri pizza
med knasende god pizzabunn ♥
Som i grunn smaker som en helt vanlig pizzabunn
Bare litt bedre!
Lørdagspizza
1 pakke Semper Mix
1/2 pk tørrgjær
5 dl lunkent vann
1 ts salt
2 ss olivenolje
½ ts bakepulver
Rør ut gjær i lunkent vann
Tilsett så alle ingrediensene
Alt blandes godt sammen i kjøkkenmaskinen
La deigen heve i ca 10 minutter på lunt sted
Bre deigen utover bakepapirkledd bakeplate med en slikkepott
Jeg er veldig glad i knasende sprø pizzaskorpe så jeg dytter deigen
opp langs alle kantene i langpannen
Legg så på alle ønskede ingredienser
Stek pizzaen nederst i ovnen på pizzafunksjon (undervarme + vifte)
225c i ca 15-20 minutter (til bunnen er sprø og god)
Jeg syns det er godt med et dryss av frisk Ruccola over pizzaen
Men spiser aller helst en god salat til.....
Lørdagsklem ♥
Denne oppskriften gir en stor pizza med masse bunn
Eller to store litt tynnere pizzaer
Eller to store litt tynnere pizzaer
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥