Dronning Maud Pudding
4 porsjoner
3 egg
100 g sukker
5 plater gelatin
3 dl fløte
Revet kokesjokolade eller melkesjokolade
Pisk til eggedosis
Bløt og smelt gelatin
etter anvisning på pakken
etter anvisning på pakken
- helles i eggedosisen
Fløte piskes til krem
og blandes i eggedosisen
Legges så lagvis i skål/glass
(lekkert som porsjoner i store vinglass!)
med revet sjokolade mellom lagene
(så mye du selv ønsker)

Ønsker deg et riktig
Godt Nyttår
og alt godt for det nye året!
Ønskeer et godt og fint nytt år til deg og dine også....
SvarSlettNam nam!!Ikke overaskende en av mine favoritter;)Godt nyttår:)
SvarSlettNam nam nam! Den likner på den desserten vi pleier å ha på julaften.
SvarSlettGodt nyttår!
Klem fra Hanne
Ja,ja dette var vel ikke den beste starten pa det nye aret - juleinntaket tatt i betraktning...) Allikevel takk for tipset! Ma jo komme dager etter disse hvor vi kan unne oss noen go'biter... som neste helg, kanskje ;-)
SvarSletthehehe...
Den så veldig deilig ut. Ønsker deg og dine et fantastisk godt nytt år, og gleder meg til å følge bloggen din videre i 2011. Klemmer fra Elin
SvarSlett