LAPPER
1 liter kulturmelk
9 dl mel
(jeg bruker glutenfritt mel: Semper Mix)
2 dl sukker
3 egg
3 ts natron
3 ts vaniljesukker
9 dl mel
(jeg bruker glutenfritt mel: Semper Mix)
2 dl sukker
3 egg
3 ts natron
3 ts vaniljesukker
Pisk egg og sukker
til eggedosis
Ha i det tørre vekselvis med melken
uten å røre for mye
La røren hvile i minst 20 min
Disse er de beste jeg noensinne har smakt
og de blir skikkelig tykke og gode
til eggedosis
Ha i det tørre vekselvis med melken
uten å røre for mye
La røren hvile i minst 20 min
Disse er de beste jeg noensinne har smakt
og de blir skikkelig tykke og gode
Jeg har nesten akkurat samme oppskrift som jeg har fått av ene svigerinna mi, bortsett fra at det er litt olje oppi. Og de er sinnsykt gode ja!! :)
SvarSlettSå godt det så ut ...!
SvarSlettYammi ...
Ha en fin søndagskveld ♥ klem ♥
Namnam! Lapper er jo så godt.
SvarSlettKos deg i kveld og ønsker deg en fin start på en ny uke.
KLEM, Lise :)
Det så skikkelig godt ut det der! Hva serverer du dem med? Syltetøy eller? :)
SvarSlettHa en finfin søndag :)
Klem Karina
Hjemmelagde, varme lapper er godt. Med brunost. Nammm:)
SvarSlettDine så lekre ut!
Takk for koselig kommentar! Vi holder på å bygge oss hus i en nabokommune:) Blir godt med et flunkende nytt hus:)
klem, camilla jin
Den skal prøves!!!:)
SvarSlettMmmmm det så kjempegodt ut! Jentene maser om lapper, men jeg får ikke somlet meg til å ta med kefir hjem :)
SvarSlettSkal teste oppskriften neste helg, eller en ettermiddag i uka :)
Ønsker deg en flott ny uke!
Fra kråka som liker det som glitrer :)
Lappene er sikkert verdens beste, men det må nå han vesleprinsen der også være! Så nydelig!
SvarSlettElsker lapper, eller "tjukke-sveler" som vi kaller det...;o)
SvarSlettStrålende uke til deg!
Klem fra Hildegunn
Disse skal jeg prøve. Kulturmelk finnes allerede i kjøleskapet! Gleder meg!
SvarSlettDet første som slår meg er de fantastiske dådyr øynene på en nydelig gutt! Deretter faller øynene på lappene, og jammen så ikke de også bare gode ut!
SvarSlettBlinksudd av et bilde:-)))
Tusen takk for hyggelige hilsner inne hos meg, det setter jeg stooor pris på:-)
SvarSlettJeg pakker og gjør klar for en helg på hytta og tenkte vi skulle prøve disse lekre lappene dine. I den forbindelse er mitt spørsmål om denne røren kan lages om kvelden og stå til dagen etterpå?
Ha en fin kveld:-)
Ja, det vil jeg tro...
SvarSlettMin røre har stått fra morgen til kveld
og var helt fin!