Glutenfri
Rømmegrøt
4 porsjoner
2 dl glutenfritt mel (jeg bruker Semper Mix)
3 dl rømme
6 dl helmelk
2 ts sukker
½ ts salt
La rømmen koke forsiktig opp på svak varme
Tilsett siktet mel og la grøten småkoke litt mens du sper på med lunken melk
Kok opp og smak til med salt og sukker
Server med sukker, kanel og smørøye
Nydelig!
Og ekstra godt til spekemat....
Kjekt at det er mer og mer glutenfrie alternativer for de som trenger det :)
SvarSlettJeg elsker rømmegrøt, en gang i året... vi pleier å få det på jobben på St. Hans aften, det er sååå godt og med spekemat til, en skikkelig højdare!!!
Kos deg :)
Ja, det gjør seg virkelig med spekemat til! =)
SlettÅ nam. Rømmegrøt er bare såå godt!! (hvis man ikke spiser for mye da.. hehe)
SvarSlettMen det skal vi jommen meg ha i helgen. :)
Håper du har fine sommer dager. Vi har kost oss med tre uker ferie, og nå skal vi nyte sommernorge. Herlig.
Klem
Tusen takk! Håper på mange flere sommerdager!
SlettNår det er så grått og trist som nå får en fort
en følelse av at sommeren er over...
Klemmmm