Viktorias Drøm
4 eggehviter og
2 kopper sukker piskes stivt
Ha i 2 kopper kokos og
1/2 plate kokesjokolade (hakket)
Stek kaken i en rund form
på 160 grader i 1 time midt i ovnen
på 160 grader i 1 time midt i ovnen
-
Ha på 1/3 med pisket kremfløte
og 1/2 plate kokesjokolade (hakket) på toppen
av den avkjølte kaken
Takker Fru R for oppskriften
Jeg hadde i for mye sukker og kokos
(for hvor mye er to kopper?)
så neste gang halverer jeg mengden
(for hvor mye er to kopper?)
så neste gang halverer jeg mengden
Slurp!! Denne har jeg også fått med meg hos Fru R, og skal helt klart prøves!:))
SvarSlettVar den lett å lage?
Ha en fortsatt fin tirsdags kveld.
Klem
Å, den så kjempegod ut!
SvarSlettAh, den så deilig ut!
SvarSlettSkulle gjerne hatt et stykke nå;)Så god ut
SvarSlettHerlig! Den der skulle jeg gjerne hatt et stykke av!!!
SvarSlettKlem
Å, den så virkelig god ut! Nam...
SvarSlettJammi jammi! Sååå nydelig det ser ut..
SvarSlettNyt kvelden og kaken :)
Klem fra Tove
Den så utrolig god ut!
SvarSlettJa, hvor mye er egentlig 2 kopper? ;)
klem, camilla jin
Ååå, den så bare nydelig ut!!!!
SvarSlettDen bakes her i hvert selskap...Nydelig kake :)
SvarSlettHa en flott kveld videre :)
Ser veldig god ut! Takk for at du deler oppskriften. Mulig det blir bursdagskaken min senere i uken! ;-)
SvarSlettha en fin dag!
klem Mette
oi nammenam!!! "kopper" er forøvrig en amerikansk måle-enhet... og blir OFTE oversatt helt feil :(
SvarSlettJeg har bodd i usa, og merket jeg fikk problemer med å lage oppskriftene pga feil måle-enheter når jeg kom hjem til norge. Løsningen var innkjøp av måleskjeer og litersmål fra USA :) Lett å finne på ebay for eksempel!!! Ett hendig triks... Men fysj så god det kaka så ut... tror nesten jeg skal prøve den jeg!
Mmm, du er så flink til å dele baketips :)
SvarSlettDet er en liten ting til deg inne på bloggen min forresten. Klem :)
Jeg prøvde også denne kaken. Syns den ble litt for søt, så neste gang blir det mindre sukker. Og kanskje heller med en fyldig sjokoladekrem, som jeg pleier å ha...
SvarSlettOj Oj Oj.. den så farlig god ut.
SvarSlettOppskriften er notert, kan være artig å prøve noe nytt endag ;)
2 kopper er helt normale vanlige kaffekopper, ikke tekopper.
SvarSlettI dag er det så mange forskjellig størrelser på kopper, jeg har laget denne kaken i 15 år og bruker kopper som hører til fin-serviset mitt.
Den skal være litt seig i konsistens.
Fortsatt yndlingskaken vår.
Hilsen Mette
Hei, for en kjempefin blogg du har, hvorfor har ikke jeg funnet deg før da. Her legger jeg meg til som følger med en gang. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også. Superfin inspirasjon hos deg. Hilsen Wilhelmines blogg.
SvarSlettden ser sååå god ut.:-)
SvarSlettbruker du rund kakeform ? eller legger du bare kaken på et bakepapir på stekeplaten ?
SvarSlettBruker kakeform ja =}
SvarSlett