tirsdag 16. november 2010

Viktorias Drøm


Viktorias Drøm

4 eggehviter og
2 kopper sukker piskes stivt

Ha i 2 kopper kokos og
1/2 plate kokesjokolade (hakket)

Stek kaken i en rund form
160 grader i 1 time midt i ovnen

-
Ha på 1/3 med pisket kremfløte
og 1/2 plate kokesjokolade (hakket) på toppen
 av den avkjølte kaken 

Takker Fru R  for oppskriften

Jeg hadde i for mye sukker og kokos
(for hvor mye er to kopper?)
så neste gang halverer jeg mengden



 

20 kommentarer:

  1. Slurp!! Denne har jeg også fått med meg hos Fru R, og skal helt klart prøves!:))
    Var den lett å lage?

    Ha en fortsatt fin tirsdags kveld.
    Klem

    SvarSlett
  2. Skulle gjerne hatt et stykke nå;)Så god ut

    SvarSlett
  3. Herlig! Den der skulle jeg gjerne hatt et stykke av!!!

    Klem

    SvarSlett
  4. Å, den så virkelig god ut! Nam...

    SvarSlett
  5. Jammi jammi! Sååå nydelig det ser ut..

    Nyt kvelden og kaken :)

    Klem fra Tove

    SvarSlett
  6. Den så utrolig god ut!
    Ja, hvor mye er egentlig 2 kopper? ;)

    klem, camilla jin

    SvarSlett
  7. Ååå, den så bare nydelig ut!!!!

    SvarSlett
  8. Den bakes her i hvert selskap...Nydelig kake :)

    Ha en flott kveld videre :)

    SvarSlett
  9. Ser veldig god ut! Takk for at du deler oppskriften. Mulig det blir bursdagskaken min senere i uken! ;-)

    ha en fin dag!
    klem Mette

    SvarSlett
  10. oi nammenam!!! "kopper" er forøvrig en amerikansk måle-enhet... og blir OFTE oversatt helt feil :(
    Jeg har bodd i usa, og merket jeg fikk problemer med å lage oppskriftene pga feil måle-enheter når jeg kom hjem til norge. Løsningen var innkjøp av måleskjeer og litersmål fra USA :) Lett å finne på ebay for eksempel!!! Ett hendig triks... Men fysj så god det kaka så ut... tror nesten jeg skal prøve den jeg!

    SvarSlett
  11. Mmm, du er så flink til å dele baketips :)

    Det er en liten ting til deg inne på bloggen min forresten. Klem :)

    SvarSlett
  12. Jeg prøvde også denne kaken. Syns den ble litt for søt, så neste gang blir det mindre sukker. Og kanskje heller med en fyldig sjokoladekrem, som jeg pleier å ha...

    SvarSlett
  13. Oj Oj Oj.. den så farlig god ut.
    Oppskriften er notert, kan være artig å prøve noe nytt endag ;)

    SvarSlett
  14. 2 kopper er helt normale vanlige kaffekopper, ikke tekopper.
    I dag er det så mange forskjellig størrelser på kopper, jeg har laget denne kaken i 15 år og bruker kopper som hører til fin-serviset mitt.
    Den skal være litt seig i konsistens.
    Fortsatt yndlingskaken vår.
    Hilsen Mette

    SvarSlett
  15. Hei, for en kjempefin blogg du har, hvorfor har ikke jeg funnet deg før da. Her legger jeg meg til som følger med en gang. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også. Superfin inspirasjon hos deg. Hilsen Wilhelmines blogg.

    SvarSlett
  16. bruker du rund kakeform ? eller legger du bare kaken på et bakepapir på stekeplaten ?

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...