søndag 2. mai 2010

Shoes shoes everywhere...


Før helgen startet jeg såvidt med
vårrengjøringen!

Fikk hjelp av min 12 år gamle datter
til å rydde og sortere sko og klær
i vår utgang til garasjen

Jeg tok kveldsstellet på Lilleprinsen
da jeg hørte henne rope
til nabodamen (!) som gikk forbi:

Hei du!
Vi har 69 par sko igangen!
I gangen her altså!

Fint det! tenkte jeg
og fniste for meg selv

69 par?
Å det var bare i DEN gangen!
Vi har også sko i yttergangen
i skoskapet oppe i gangen
for ikke å snakke om alle skoene
i skapene våre og i kjelleren!?

Jeg må få litt bedre oversikt
Kanskje dekke en hel vegg
nede i kjelleren med skohyller? 

Hvis ikke kan jeg jo bare spikre dem på veggen?
Som jeg gjorde med dette bomkjøpet?


Pene sko kan jo vises frem?
Mens vintersko og støvler
kan godt stå nede i kjelleren!

Hvordan oppbevarer du dine sko?
Evnt har du noen gode tips?
10 kommentarer:

 1. Hei og hopp!

  Har ulike måter å oppbevare skoene på, forløpig er vi bare 2stykker som bor her, hunden bruker jo ikke sko ;) Så det går an å holde ordne på.
  Vi har en kjempe stor bod så mye av skoene står der, og de byttes ut etter hva vi bruker og årstiden, synes det fungerer bra.
  Så har dessverre ikke noen gode tips for såååå mange sko ;)

  Søndagsklem fra meg.

  SvarSlett
 2. Hehe godt at det er flere enn meg som har litt mange sko ;) Selv oppbevarer jeg det jeg bruker mest i yttergangen. Resten har fått plass i en diger plastdunk i et skap. Fungerer greit :) Dessuten prøver jeg være flink å donere bort til venninner/loppemarked/revygrupper osv.. :) Gjenbruk vettu :)
  Google hadde mange fine tips der! Når jeg får større hus skal jeg vurdere å ha sko i tallerkenhylle, genialt :)

  Søndagsklem Karina :)

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for hyggelig besøk og kommentar på bloggen min. Det er en merkelig ting det der med at alle små og store jenter har "dilla" på sko. Finnes sikkert ikke mange hjem med få sko....

  SvarSlett
 4. hehe... Dere er vel ganske mange hos dere.. Da blir det jo fort litt sko. Vi har også MANGE og foreløpig er det bare 3 av oss som trenger sko.
  Vi holder på å planlegge garderobe til yttertøy og sko. Og jeg tror jeg skal ha en kombinasjon av STOLMEN hos ikea (de har noen fine løsninger til sko) og kjøkkenoverskap uten dører. Men om det blir plass nok er jeg usikker på.
  Kult med den tallerkenhylla, men kanskje ikke så praktisk med skitne barnesko....

  Ha en fiin kveld. Klem

  SvarSlett
 5. Hei!

  Lo litt nå!
  Vi har en klesbod i forbindelse med yttergangen, og på den ene veggen har jeg satt en bokhylle som kun er forbeholdt sko.

  Men jeg må si jeg likte de ideene du fant, og det bildet du har laget er virkelig fint og veldig kreativt!

  Ha en super kveld!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 6. hmm....tror ikke jeg vil vise bilder av hvor jeg har våre sko;) for de ligger nærmest i en haug oppå hverandre inne i skapet i gangen:))

  De stoltrekkene jeg har på spisestuestolene mine kjøpte jeg på bohus:))

  klem AnnElin

  SvarSlett
 7. Oj det var mange sko.:-))

  har bare laget den kaken to ganger..eller tre..for den ble mislykket gang nr 2...men det brukte jeg til "knekk" serverte det ved siden av til å mauvle.:-) en slager det også.:-)

  SvarSlett
 8. Vi har definitivt ikke SÅ mange sko he he, men har en venninne som har x antall sko og støvletter. Hun har en lang stang der hun henger støvletter - hun spør om å få med seg de klypene de har i butikkene :) Ha en ny flott uke, og lykke til med skosorteringen. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 9. Ha, ha. Jeg vet virkelig ikke så mange sko. Og har heller ingen gode forslag til oppbevaring, Men det har helt sikkert damene i Sex og singelliv. Det var min umiddelbare assosiasjon;)

  SvarSlett
 10. hihi, ja er det samme hos oss som hos dere... alr for mange par sko!! Eller... kan ikke få for mange par sko mener nå jeg... men for mange iforhold til plassen! mine sko har ligget litt her og der i plastkasser, men det er virkelig ikke måten å oppbevare sko på... bli holder seg ikke spesielt bra og ikke får man brukt dem... for man glemmer jo hva som ligger i bunn... hmm.. nå ligger alle på lager et eller annet sted siden vi jo oppholder oss i utlandet, men når vi kommer hjem... da skal vi ha nytt hus.. hihi, da kan jeg få et godt system fra starten av! Så om du skulle finne noen lure systemer... så post dem på bloggen din da!!! Så jeg får litt inspirasjon til hva som er lurt!!! By the way.. .ille mye fine sko her i spania.. også billig da... hihi, så kommer nok hjem med en haug fler sko å lagre!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...