tirsdag 11. mai 2010

Torsk med Chorizo og bønnesalat


Til dagens fisk hentet jeg inspirasjon
fra Trines Mektige Matblogg

At jeg ikke har tenkt på
å bruke spinat på denne måten før?
Nydelig....
NB! Ikke steke den så lenge neste gang..


4 kommentarer:

  1. Dette så spennende ut. Ønsker deg en riktig god langhelg. Klemmer fra Elin

    SvarSlett
  2. Det så skikkelig godt ut. Tror jeg må prøve meg på den bloggen der for å få tips til gode fristelser.
    Ang. hjertet av bjørk så er det bare å plukke inn greiner og bøye dem og være glad. Jeg fester dem med ståltråd, men har blonder over så det ser litt finere ut. Det var utrolig enkelt.
    Ha en fin dag. Klemser.

    SvarSlett
  3. Mmm, hun har så mye godt på siden sin *sikle*

    Skal prøve den retten endag, har den notert ned allerede ;)

    Klem C.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...