Til dagens fisk hentet jeg inspirasjon
fra Trines Mektige Matblogg
At jeg ikke har tenkt på
å bruke spinat på denne måten før?
Nydelig....
NB! Ikke steke den så lenge neste gang..
fra Trines Mektige Matblogg
At jeg ikke har tenkt på
å bruke spinat på denne måten før?
Nydelig....
NB! Ikke steke den så lenge neste gang..
Det så godt ut!
SvarSlettDette så spennende ut. Ønsker deg en riktig god langhelg. Klemmer fra Elin
SvarSlettDet så skikkelig godt ut. Tror jeg må prøve meg på den bloggen der for å få tips til gode fristelser.
SvarSlettAng. hjertet av bjørk så er det bare å plukke inn greiner og bøye dem og være glad. Jeg fester dem med ståltråd, men har blonder over så det ser litt finere ut. Det var utrolig enkelt.
Ha en fin dag. Klemser.
Mmm, hun har så mye godt på siden sin *sikle*
SvarSlettSkal prøve den retten endag, har den notert ned allerede ;)
Klem C.