Glasur/krem/Frosting
til Cupcakes og Muffins
150 gr Kremost Naturell romtemperert
100 gr smør romtemperert
300 gr melis
Saft av en halv sitron
1 ts vaniljesukker
til Cupcakes og Muffins
150 gr Kremost Naturell romtemperert
100 gr smør romtemperert
300 gr melis
Saft av en halv sitron
1 ts vaniljesukker
Evnt konditorfarge om ønskelig
Blandes sammen og piskes godt
til en glatt og luftig krem!
Har fått veldig mye skryt av denne =}
Å, ja denne er bare nydelig god ღ
SvarSlettFlott kollasj fra sptember du har
laget også, og mange fine innlegg
her hos deg ღ Tusen takk også for
alltid så koselige ord på bloggen
min, de setter jeg virkelig stor
pris på ღ Har vært litt langt
nede en stund, og da går det litt
treigt med kommentarer - men jeg
prøver så godt jeg kan å bruke god
tid til å se igjennom bloggene jeg
besøker - for det er jo så mye fint
og inspirerende å se ღ Ønsker deg
en fortsatt fin helg og søndag ღ
Stor klem fra Mette :)
Oppskriften er notert =)
SvarSlettKlem fra meg.
Tusen takk Mette! =}
SvarSlett