Fra Dr. Maya Angelou's kokebok Hallelujah
Hallelujah den var søt!
Hjemmelaget karmell - som kake!
Jeg oversatte oppskriften til norske mål, men siden jeg ikke
kommer til å bruke den igjen finner du oppskriften her
Kan godt tenke meg å bake kaken igjen, men på en litt enklere måte og
jeg vil droppe karamellglasuren (det er allerede nok karamell i kaken)
og heller smøre kaken med en deilig krem!
Jeg erstattet som vanlig melet med glutenfritt mel =)
Du er så flink du å bake :)
SvarSlettSå god, men enig hvis den blir for søt, ja, da kan det bli litt vel mye av det gode....
God kveld !
Tusen takk Helen! =)
SlettSyns det er gøy å prøve nye oppskrifter!
Den ser i hvert fall helt superherligfantastiskgod ut på bildet. Men kompliserte kaker er ikke noe for meg, hilsen ti tommeltotter på kjøkkenet :)))))
SvarSlettGod helg :)
Tusen takk! Hihi... =)
SlettGoooooooooooooooooood helg! =)