fredag 28. juli 2017

Crunchy lakrisbol

 
 
Crunchy lakrisbol
med mandler og sjokolade 
 
2 eggehviter
125 gr sukker
1,5 ts vaniljesukker
125 gr grovt hakket kokesjokolade
125 gr grovt hakkede mandler
2 ts lakrispulver

Lag marengs:
Pisk eggehvitene helt stive før du
tilsetter sukkeret gradvis 
 Tilsett så vaniljesukker og lakrispulver
Pisk videre til marengsen blir glatt og fin

Vend til slutt forsiktig inn
mandler og sjokolade med en slikkepott

Lag topper med teskjeer
å sett på bakepapirkledd bakeplate

Stekes midt i ovnen i varmluft
på 170 grader i 15 minutter
Eller på 180 grader over/undervarme
 
Avkjøles på platen 
og oppbevares tørt og i tett boks
 

2 kommentarer:

  1. Disse så supergode ut - oioioi, må teste! Takk for at du deler og kos deg med godsakene :)
    Klem Charlotte

    SvarSlett
  2. Jeg la ned en batch i fryseren
    Spent på hvordan marengsen har tålt det....

    Klem ♥

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...