lørdag 10. juli 2010

I hagen


I hagen har vi kirsebær, solbær, rips
bringebær, rabarbra og
kjempe gode plommer!

Rabarbraen har jeg aldri rørt
men har jo nå sett tips om både
rabarbrasuppe, pai og saft....

Men rabarbrabladene
brukes til det meste
F.eks som paraply, tak, til å koste med
danse med, som maske, vifte med osv

5 kommentarer:

  1. Du store min! Det ma da vaere rekort storrelse pa de bladene!

    Vi pleide a fa renset rabarbra stang og en kopp med sukker (!) som vi dyppet rabarbraen i da vi var barn. Rabarbragrot er jo ogsa innmari godt og "smaker" av barndom!

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Rabarbra er jo NYDELIG! Mamma bruker å rense rabarbra, kutte det i småbiter og fryse det slik at hun kan ta det opp og lage rabarbrapai hele vinteren gjennom! :) Det er nydelig!

    Ja, amerikakista er en skattekiste! :D Gleder meg til å få den ordnet og klar!

    SvarSlett
  3. WHAT? For en gigantstørrelse på det bladet! Stemmer også for rabarbra dyppet i sukker, det enkle er ofte det beste....og så er det noe nostalgisk over den metoden. ☺

    SvarSlett
  4. rabarbra er skikkelig barndomsminne for meg.
    en kopp med sukker...og så duppe rabarbraen nedi...

    SvarSlett
  5. Så masse deilig i din hage..
    Jeg har bare et gammelt kirsebær og år etter år går uten at jeg helt finner ut hva jeg skal plante ;)

    Skjønner at DET rabarbrabladet kan brukes til det meste :) Herlig..

    Nyt deilige dager!

    Klem fra Tove

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...