I hagen har vi kirsebær, solbær, rips
bringebær, rabarbra og
bringebær, rabarbra og
kjempe gode plommer!
Rabarbraen har jeg aldri rørt
men har jo nå sett tips om både
rabarbrasuppe, pai og saft....
Men rabarbrabladene
brukes til det meste
F.eks som paraply, tak, til å koste med
danse med, som maske, vifte med osv
Du store min! Det ma da vaere rekort storrelse pa de bladene!
SvarSlettVi pleide a fa renset rabarbra stang og en kopp med sukker (!) som vi dyppet rabarbraen i da vi var barn. Rabarbragrot er jo ogsa innmari godt og "smaker" av barndom!
Ha en fin dag!
Rabarbra er jo NYDELIG! Mamma bruker å rense rabarbra, kutte det i småbiter og fryse det slik at hun kan ta det opp og lage rabarbrapai hele vinteren gjennom! :) Det er nydelig!
SvarSlettJa, amerikakista er en skattekiste! :D Gleder meg til å få den ordnet og klar!
WHAT? For en gigantstørrelse på det bladet! Stemmer også for rabarbra dyppet i sukker, det enkle er ofte det beste....og så er det noe nostalgisk over den metoden. ☺
SvarSlettrabarbra er skikkelig barndomsminne for meg.
SvarSletten kopp med sukker...og så duppe rabarbraen nedi...
Så masse deilig i din hage..
SvarSlettJeg har bare et gammelt kirsebær og år etter år går uten at jeg helt finner ut hva jeg skal plante ;)
Skjønner at DET rabarbrabladet kan brukes til det meste :) Herlig..
Nyt deilige dager!
Klem fra Tove