Appelsinkake
4 egg
1,5 dl sukker
piskes til eggedosis
Tilsett:
Saften av en halv appelsin
Revet skall av en halv appelsin
Avkjøles før den deles i to eller tre lag
og pyntes med appelsin-ostekrem
Saften av en halv appelsin
Revet skall av en halv appelsin
1,5 dl mel
(jeg bruker Toro glutenfri fin Kakemix)
1 dl potetmel
2 ts bakepulver
Dette blandes forsiktig inn i eggedosisen 1 dl potetmel
2 ts bakepulver
med en slikkepott...
Stek kaken i en rundform
på 150 grader i ca 40 minutter
på nederste rille i ovnen
(over og under varme)
på 150 grader i ca 40 minutter
på nederste rille i ovnen
(over og under varme)
Avkjøles før den deles i to eller tre lag
og pyntes med appelsin-ostekrem
Appelsin-ostekrem
1 boks Philadelfiaost
(romtemperert)
(eller to bokser med kremost Naturell)
1 ts vaniljesukker
150 gr melis
Saften av en halv appelsin
Revet skall av en halv appelsin
Revet skall av en halv appelsin
= Piskes til ostekrem
Perfekt til påskekaffen!
Den orginale oppskriften finner du her =]Perfekt til påskekaffen!
Yum!! Så ikke dumt ut det nei.
SvarSlettGOOOD PÅSKE!
klem, Lise
God påske Lise! =]
SvarSlettLagde denne på søndag, og nå har vi spist rester i 4 dager. Men nå er det slutt. Ei deilig kake! Takk for oppskrift. Tipper den blir en fast påskekake heretter. :-)
SvarSlettLagde denne på søndag, og nå har vi spist rester i 4 dager. Men nå er det slutt. Ei deilig kake! Takk for oppskrift. Tipper den blir en fast påskekake heretter. :-)
SvarSlettLagde denne på søndag, og nå har vi spist rester i 4 dager. Men nå er det slutt. Ei deilig kake! Takk for oppskrift. Tipper den blir en fast påskekake heretter. :-)
SvarSlettGodt å høre Janet! =]
SvarSlett