tirsdag 31. mai 2016

Daimkake med mandelbunn



Jeg har alltid laget Daimkake med marengsbunn
(oppskrift her) så det var gøy å prøve noe nyttl
Og kaken ble ekstra god, med en god crunsj


Daimkake med mandelbunn

Bunn:
2 eggehviter
2 dl sukker
= stivpiskes
1 dl grovhakkede mandler
blandes forsiktig i eggehvitene
I rundform (bakepapir i bunnen)
Stekes nederst i ovnen
140c i 1 time

Avkjøles helt



Krem
2 eggeplommer
1 dl sukker
3dl kremfløte
2 doble Daim (ca 120 gr)

Pisk eggedosis
av eggeplommer og sukker

Visp kremfløten til krem og
bland den i eggedosisen med lett hånd

Grovhakk sjokoladen og ha den i røren
Hold igjen noe til pynt

Hell kremblandingen over
den avkjølte kaken

Pynt med grovhakket Daim
Kaken må stå minst 2 t i fryseren



Hvis kaken skal stå lenge i fryseren 
bør den tas ut ca en 20 min før den skal serveres

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...