Jeg har alltid laget Daimkake med marengsbunn
(oppskrift her) så det var gøy å prøve noe nyttl
Og kaken ble ekstra god, med en god crunsj
Daimkake med mandelbunn
Bunn:
2 eggehviter
2 dl sukker
= stivpiskes
1 dl grovhakkede mandler
blandes forsiktig i eggehvitene
I rundform (bakepapir i bunnen)
Stekes nederst i ovnen
140c i 1 time
Avkjøles helt
Krem
2 eggeplommer
1 dl sukker
3dl kremfløte
2 doble Daim (ca 120 gr)
Pisk eggedosis
av eggeplommer og sukker
Visp kremfløten til krem og
bland den i eggedosisen med lett hånd
Grovhakk sjokoladen og ha den i røren
Hold igjen noe til pynt
Hell kremblandingen over
den avkjølte kaken
Pynt med grovhakket Daim
Kaken må stå minst 2 t i fryseren
Hvis kaken skal stå lenge i fryseren
bør den tas ut ca en 20 min før den skal serveres
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SvarSlett:P
SvarSlett