Sjokoladekake
200 gr smør4 ss kakao
4 egg
3 dl sukker
200 gr mel (jeg bruker glutenfritt mel)
1,5 ts bakepulver
(evnt kokesjokolade i kake og glasur om ønskelig)
Pisk egg og sukker til eggedosis
Smelt smøret på svak varme, og tilsett så kakao
Rør til alt er oppløst!l
Tilsett så dette forsiktig i eggedosisen
Tilsett så siktet mel og bakepulver (+evnt en klype vaniljesukker)
Vend det forsiktig inn med en slikkepott
Kle en liten langpanne (29 x 42) med bakepapir og hell røren i
Stek kaken nederst i ovnen i ca 17-20 min på 180c
Glasur
100 gr smør
200 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 ss kakao
4 ss sterk kaffe
Alt mixes sammen og smøres ut over den avkjølte kaken
Pynt kaken etter anledningen!
Veldig god! Mmm…
Denne kaken blir liten og lett
Ønsker du en større kake vil jeg anbefale denne eller denne (denne er mektigst)
Sistnevnte er litt mer tidkrevende og er høy, saftig og mektig
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥