Påskemuffins
225 g hvetemel
80 g sukker
1,5 ts bakepulver
50 g hakkede valnøtter
100 g Odense Nougatsaus
1 egg
1 eggehvite
2 - 2 ½ dl melk
100g Odense ekte marsipan
Smuldredeig:
35 g sukker
25 g smør
litt salt
litt vaniljesukker
20 hakkede ubehandlede mandler
40 g hvetemel
20 g hakkede hasselnøtter
Hvetemel, sukker, bakepulver, salt
og hakkede valnøtter blandes sammen
Nougatsauce, egg, eggehvite
og melk blandes sammen
100 g marsipan skjæres i små biter
Melblandingen og veskeblandingen blandes sammen
og røres i 3 – 5 minutter i en kjøkkenmaskin
Deretter blandes marsipanbitene i
Deigen fordeles i 12 til 14 former
Ingrediensene til smuldredeigen arbeides sammen
for hånd og fordeles på muffinsene
Muffinsene stekes ved 200° C i 25 min
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥