tirsdag 16. mars 2010

Påskemuffins



Påskemuffins

225 g hvetemel
80 g sukker
1,5 ts bakepulver
50 g hakkede valnøtter
100 g Odense Nougatsaus
1 egg
1 eggehvite
2 - 2 ½ dl melk
100g Odense ekte marsipan

Smuldredeig:
35 g sukker
25 g smør
litt salt
litt vaniljesukker
20 hakkede ubehandlede mandler
40 g hvetemel
20 g hakkede hasselnøtter

Hvetemel, sukker, bakepulver, salt
og hakkede valnøtter blandes sammen

Nougatsauce, egg, eggehvite
og melk blandes sammen

100 g marsipan skjæres i små biter

Melblandingen og veskeblandingen blandes sammen
og røres i 3 – 5 minutter i en kjøkkenmaskin

Deretter blandes marsipanbitene i

Deigen fordeles i 12 til 14 former

Ingrediensene til smuldredeigen arbeides sammen
for hånd og fordeles på muffinsene
                                          
Muffinsene stekes ved 200° C i 25 min



Flere oppskrifter på Påskegodt her!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...