Denne oppskriften sendte jeg med
de fleste av årets julekort
de fleste av årets julekort
☆
Bounty kuler
50 g smør
1/2 dl sirup
1/2 dl melis
2 dl kremfløte
200 g kokosmasse
200 g Kokesjokolade eller Melkesjokolade
Bland alt unntatt kokosmassen i en kasserolle
og la det koke på svak (!) varme i et par minutter
eller ti til blandingen blir hvit og seig
Ta så kasserollen vekk fra platen
Tilsett så kokosmassen og bland godt
Avkjøl blandingen i kjøleskapet
Trill deretter ut små kuler og legg de på bakepapir
og inn til avkjøling igjen i minst en time
Smelt sjokoladen og vend de avkjølte
kulene godt i sjokoladen
Så settes de inn til avkjøling igjen i kjøleskapet
og blir klar for å nytes!
Tilsett så kokosmassen og bland godt
Avkjøl blandingen i kjøleskapet
Trill deretter ut små kuler og legg de på bakepapir
og inn til avkjøling igjen i minst en time
Smelt sjokoladen og vend de avkjølte
kulene godt i sjokoladen
Så settes de inn til avkjøling igjen i kjøleskapet
og blir klar for å nytes!
Naammm disse så gode ut!Selv har jeg fått laget noen sorter konfekt,det blir jo så godt når det er hjemmelaget:))klem
SvarSlettDu hadde det skrevet på julekortene du
SvarSlettsendt ut ?! SÅÅÅ STILIG gjort ;)