torsdag 15. desember 2011

Bounty kuler



Denne oppskriften sendte jeg med
de fleste av årets julekort 




Bounty kuler

50 g smør

1/2 dl sirup

1/2 dl melis

2 dl kremfløte

200 g kokosmasse
200 g Kokesjokolade eller Melkesjokolade

Bland alt unntatt kokosmassen i en kasserolle
og la det koke på svak (!) varme i et par minutter 

eller ti til blandingen blir hvit og seig 


Ta så kasserollen vekk fra platen
Tilsett så kokosmassen og bland godt
Avkjøl blandingen i kjøleskapet

Trill deretter ut små kuler og legg de på bakepapir
og inn til avkjøling igjen i minst en time

Smelt sjokoladen og vend de avkjølte
kulene godt i sjokoladen

Så settes de inn til avkjøling igjen i kjøleskapet
og blir klar for å nytes!




2 kommentarer:

  1. Naammm disse så gode ut!Selv har jeg fått laget noen sorter konfekt,det blir jo så godt når det er hjemmelaget:))klem

    SvarSlett
  2. Du hadde det skrevet på julekortene du
    sendt ut ?! SÅÅÅ STILIG gjort ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...