Jeg syns det er så kjedelig å koke Rosenkålen
og liker den best når den ikke er vassen
Men har litt tyggemotstand
Til Ribben i helgen
Til Ribben i helgen
(Ja, jeg måtte prøve å lage ribbe på den gale måten
(med svoren opp under damping) = mislykket!! Never again! )
skjærte jeg av de brune rotendene på Rosenkålen og fjernet
stygge blader før jeg delte dem i to og stekte dem
i litt av stekefettet etter ribben/julepølsene
(+ salt & pepper)
Ble mye bedre enn de kokte i hvertfall
og greit med litt ekstra fett til Julemiddagen..
og greit med litt ekstra fett til Julemiddagen..
...hehe...
Har også smakt Rosenkål med stekt bacon til
(til fisk) og det var også veldig godt
Hvordan tilbereder du Rosenkål?
☆
Takk for god bedrings hilsener
Har vært forkjølet en liten evighet jeg nå
Har vært forkjølet en liten evighet jeg nå
og det har visst ikke tenkt å slippe taket enda...
Men jeg har ikke tid til å legge med ned
"å være syk"...
Jeg koker rosenkalen, men lar det vaere litt motstand igjen i den. Sa steker jeg panchetta biter og heller over med fettet og det blir sa godt! Vanlig bacon gjor nok samme nytta! Elsker rosenkal! men det ma jo ikke bli for ofte... :-)
SvarSlettJeg resker som deg men koker/damper de litt.Ikke så de blir myke..syns det er digg:)klem
SvarSletthmmm...hørtes litt sprekere ut på denne måten ja..))
SvarSlettha en fin kveld..i dag fikk noen snøfiller..hurra...
Har ingen erfaring med det ;) men jeg husker jeg så et program i fjor som heter Jul med Gordon Ramsey hvor han tilberedte blandt annet rosenkål. Kanskje det ligger klipp på nett.
SvarSlettSå flott tips, det skal jeg jaggu prøve.
SvarSlettStekt beacon her også, smaker himmelsk
SvarSlett