torsdag 12. januar 2012

Panert Sei med soyasmør


Panert Sei 
med Hellstrøms deilige soyasmør
- anbefales!!!


 

Soyasmør
til fisk og skalldyr

2-3 ss soyasaus
1 ss hvitløk, finhakket
2 ss sjalottløk, finhakket
1 ss frisk ingefær, finhakket
2 ss persille, kjørvel eller gressløk, finhakket
150 gr usaltet smør

Smelt smøret og la det bli "nøttebrunt"
Ha i alle de andre ingrediensene i en kasserolle
tilsett smøret og bland godt
Serveres varmt til fisk eller varme skalldyr

Nydelig!
 
 

4 kommentarer:

  1. Hei:)Nam dette så virkelig godt ut:)klem

    SvarSlett
  2. Mmmm....tusen takk for tips! Det må nok prøves for det er alltid kjekt med nye smaker

    SvarSlett
    Svar
    1. hmmm...dette var rart, da jeg trykket på kommentarfeltet ble det faktisk borte...?!

      Men, de øvrige kommentarer er "oppe" så jeg trykket på Fru Tunheims, nederste på "svar" - så legger jeg kommentar her, jeg da.....

      Bra påminnelse dette her, om at man skal være flinkere til å spise mere fisk.....idag ble det kylling...men, neste gang MÅ jeg lage noe med fisk !

      God helg !

      Slett
    2. PS, kikket på min egen blogg, på kommentar feltet der også...likt som hos deg?!?! Merkelig...blogger holder kanskje på med noe?

      Hilsen Helen

      Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...