Panert Sei
med Hellstrøms deilige soyasmør
- anbefales!!!
- anbefales!!!
Soyasmør
til fisk og skalldyr
til fisk og skalldyr
2-3 ss soyasaus
1 ss hvitløk, finhakket
2 ss sjalottløk, finhakket
1 ss frisk ingefær, finhakket
1 ss hvitløk, finhakket
2 ss sjalottløk, finhakket
1 ss frisk ingefær, finhakket
2 ss persille, kjørvel eller gressløk, finhakket
150 gr usaltet smør
Smelt smøret og la det bli "nøttebrunt"
Ha i alle de andre ingrediensene i en kasserolle
150 gr usaltet smør
Smelt smøret og la det bli "nøttebrunt"
Ha i alle de andre ingrediensene i en kasserolle
tilsett smøret og bland godt
Serveres varmt til fisk eller varme skalldyr
Nydelig!
Serveres varmt til fisk eller varme skalldyr
Nydelig!
Hei:)Nam dette så virkelig godt ut:)klem
SvarSlettMmmm....tusen takk for tips! Det må nok prøves for det er alltid kjekt med nye smaker
SvarSletthmmm...dette var rart, da jeg trykket på kommentarfeltet ble det faktisk borte...?!
SlettMen, de øvrige kommentarer er "oppe" så jeg trykket på Fru Tunheims, nederste på "svar" - så legger jeg kommentar her, jeg da.....
Bra påminnelse dette her, om at man skal være flinkere til å spise mere fisk.....idag ble det kylling...men, neste gang MÅ jeg lage noe med fisk !
God helg !
PS, kikket på min egen blogg, på kommentar feltet der også...likt som hos deg?!?! Merkelig...blogger holder kanskje på med noe?
SlettHilsen Helen