![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoTT9Ax771dDWCRDaUf93P56VCkvQ_T4ZEFgUlxUqrSoVRwn035rfEfMWLFWrXs-tCrCy5xPkkebSwTI_FH8bctFOdUrRjvn1jqBxSiSbk2o-xgS4ETjzdsmbq92Bsf3eRpx4U4RwWqwc/s640/IMG_8484.jpg)
Fikenmarmelade
250 gr fiken eller aprikos
2 dl sukker
4 laubærblad
2 dl portvin
0,75 dl rødvin
Skjær fiken/aprikos i tynne biter/strimler
Legg fiken/aprikos, laubærblad og sukker lagvis
Hell over vin og kok til passe konsistens (uten lokk)
Å jada, marmeladen smakte fortreffelig
både til brie og camembert....!
2 dl sukker
4 laubærblad
2 dl portvin
0,75 dl rødvin
Skjær fiken/aprikos i tynne biter/strimler
Legg fiken/aprikos, laubærblad og sukker lagvis
Hell over vin og kok til passe konsistens (uten lokk)
Å jada, marmeladen smakte fortreffelig
både til brie og camembert....!
Nydelig!
En stor takk til denne fruen for inspirasjon!
Du er så dyktig på kjøkkenet, blir reint sjalu her jeg sitter :)
SvarSlettOi..dette var nytt og spennende! Du imponerer:) Vi elsker ost, så denne vil være perfekt for oss. Tusen takk! Nydelig heading du har fått:)
SvarSlettKlem Anne Karin