torsdag 16. desember 2010

Fikenmarmelade



 Fikenmarmelade

250 gr fiken eller aprikos
2 dl sukker
4 laubærblad
2 dl portvin
0,75 dl rødvin

Skjær fiken/aprikos i tynne biter/strimler
Legg fiken/aprikos, laubærblad og sukker lagvis
Hell over vin og kok til passe konsistens (uten lokk)

Å jada, marmeladen smakte fortreffelig
både til brie og camembert....!

Nydelig!

En stor takk til denne fruen for inspirasjon!

2 kommentarer:

  1. Du er så dyktig på kjøkkenet, blir reint sjalu her jeg sitter :)

    SvarSlett
  2. Oi..dette var nytt og spennende! Du imponerer:) Vi elsker ost, så denne vil være perfekt for oss. Tusen takk! Nydelig heading du har fått:)
    Klem Anne Karin

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...