tirsdag 31. mai 2011

1-2-3
Det aller siste bildet av 2 åringen min
for imorgen er han 3 år!
T  R  E

Den "lille babyen" min er blitt stor gutt
En bestemt liten sjarmør som er så klok, vakker og flink
Og vi er så stolt av han!

Blir nok litt bursdagsfeiring imorgen også
både i barnehagen og hjemme

Vi har invitert til familieselskap på torsdag
på selveste Kristi Himmelsprett
Gleder oss alle sammen!   

6 kommentarer:

 1. Ja, de vokser så utrolig fort.. Blir litt vemodig bare ved tanken på mine søte små som strengt tatt ikke er så små lenger heller. Men 3 år er en herlig alder, en av de beste! Så kos dere masse i morgen. :)
  KLEM

  SvarSlett
 2. Flott gutt,da!! ;o) Grattis fra gammeltante,eller hva jeg nå er......

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til din skjønne 3 åring ღ herlig bilde… Ja, tiden går sikkert fort ღ nå har jeg ingen barn dessverre, men syns årene går veldig fort – og de som har barn sier at det går ennå fortere :)) – ikke vet jeg!

  Leste innlegget ditt under her, men kan dessverre ikke hjelpe stort… unntatt av å se at jeg skjønner og forstår deg veldig godt. Nå har jeg ikke påvist cøliaki, men sliter stort sett med det samme. Jeg vet hva som er sunt og alt det der og hva jeg skal gjøre ang trening – men når jeg ikke tåler det som jeg spiser, så blir det til at jeg også hopper over måltider – og det gjør igjen at jeg ikke har energi, ALT er tappet for energi! Så hos meg går formen veldig opp og ned – og det er frustrerende og deprimerende… Det jeg tenkte jeg skulle gjøre er å ta en blodprøve og sende inn (husker ikke hva det heter) så blir jeg testet for x-antall matvarer jeg ikke tåler… tror det er rundt 200 matvarer – kan få testet flere også tror jeg. Jeg har en venninne som har gjort det etter mange år med plager, og hun har fått et helt nytt liv + at kiloene renner av henne… Jeg skal lage et innlegg om dette når den dagen kommer, for det er verdt å prøve det!
  Dette ble vist litt langt, men du skal vite at du er ikke alene – og sunne måltider tar jeg alltid med meg hvis jeg finner noen :)

  Fristende bilde under her, kan jeg spørre hva du har laget her – er veldig glad i oppskrifter, hihihi… Ønsker dere en riktig fin onsdag, og fin feiring ღ stor klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Herlig bilde av en flott snarttreåring!

  SvarSlett
 5. Hei!

  Gratulerer med dagen i huset!!!
  Så skjønn liten (stor) skatt!!! Har du klipt han? Min lille gutt har fortsatt langt hår på grunn av sin helt "ubegrunnede frisørskrekk". Jeg kan komme på ganske mange yrkesgrupper jeg finner skumlere enn frisører... men for han er de noen skumle lumske skapninger med saks...skrekk og gru!

  Så herlig med bursdagsfeiring! Gabriel blir 3 år om en uke.

  Som du vet har min eldste gutt vært i gastroskopi (og colonskopi) idag. Han var kjempeflink og rolig som bare det før narkosen. Det hjelper på et mammahjerte som holder på å briste av ren skjær nervøsitet. Vi er nå hjemme igjen, og er glad det er over! Han selv tar det hele med stor ro!

  Kos dere masse med bursdagsfeiring!!!
  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 6. Tusen takk! =}

  Mette: Vanilje yoghurt med banan, eple, rosiner og mandler... Ikke så veldig spennende men.. hehe..

  Hanne: Ja, han ble klippet for noen uker siden.
  Finnes et innlegg om det i mai =}
  Og han ble plutselig så stor når lokkene forsvant...
  Jeg har en lang lys lokk med krøll som minne ღ

  Tenkte på dere i går!
  Godt å være ferdig med det ja.
  Og da er det vel bare å vente på resultat..

  KLEM

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...