tirsdag 19. juni 2018

Pikekyss


Pikekyss

2 eggehviter (romtempererte)
125 gr sukker
= piskes til marengs

MarengsEggehvitene piskes langsomt til det begynner å skumme
Pisk videre på høyeste hastighet til skummet danner hvite topper
Tilsett så sukkeret gradvis
Pisk til sukkeret er oppløst, ca 5 min 

♥ Bland forsiktig i farge om ønskelig
♥ Sprøyt ut marengstopper på 2 stk bakepapirkledde stekeplater
♥ Stekes i ovnen på varmluft på 100c i ca 1-1,5t
(små marengser trenger bare 1t i ovnen, de større 1,5t)

Pikekyssene skal være gode og crispy på utsiden, og ha en litt mykere innside 

Når pikekyssene er ferdige slår du av ovnen, og lar de
avkjøles helt inni ovnen med ovnsdøren lukket 

Pikekyssene må oppbevares i en lufttett boks, og er holdbare i flere uker



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...