Cranberry Sauce
340 gr ferske Cranberries (Tranebær)
200 gr Sukker
3 ss Cherry Brandy
75 ml vann
Sitronsaft
200 gr Sukker
3 ss Cherry Brandy
75 ml vann
Sitronsaft
Ha alle ingrediensene i en kasserolle
Kokes opp under omrøring (her er tresleiv å foretrekke)
Dette tar ca 10 minutter
Bare la den være litt flytende for når
bærene ‘popper’ tar de til seg enda mer væske
Dette tar ca 10 minutter
Bare la den være litt flytende for når
bærene ‘popper’ tar de til seg enda mer væske
Smak til ; Er sausen for søt tilsetter du bare litt mer sitronsaft
Du kan lage sausen en uke i forveien og ha den i kjøleskapet
Eller 1 mnd i fryseren
Eller 1 mnd i fryseren
Men den vil bli som syltetøy/gele når den er avkjølt
så da må den piskes opp med en gaffel før servering
så da må den piskes opp med en gaffel før servering
Jeg brukte Nigella sin oppskrift og lånte bilde fra nett
da jeg helt glemte å ta bilde av min saus…
da jeg helt glemte å ta bilde av min saus…
-I will do next time-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥