Jeg er blitt skikkelig god på å steke ribbe
og gårsdagens ribbe som ble stekt i varmluft
fikk sprø svor allerede etter 20 minutter
Trodde den kom til å bli knusktørr med varmluft
men der tok jeg feil gitt....
Så ribbeoppskriften min blir omskrevet på nyåret ;)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhS47f7TQFI0Y2SVhAjZ3w1XsoRAMCGnisiBDVyI14-kwMm28CiAxRrAetYVeGgnoZrimD6vk6Rt6tsCBqIhYyi4rqQ_2gvn_XTcSeOnd0O2o2pQXaDVBO_GUv_hXGmXY5R7uDUJ3KaX_0/s1600/10890899_801273083260355_1897896830_n.jpg)
Varmluft er knallbra!!!
SvarSlettOg ribbe er gørgøtt !!!!
:)
Godt nytt år!!!
Godt Nyttår! =)
SvarSlettJeg fikk til sprø svor på mesteparten av ribba i år. Stor stas. ;)
SvarSlettJeg har alltid fått til det jeg også, men denne gangen kom det helt gratis over hele ribba!
SlettHerlig! =)